úterý 30. června 2015

To ostatní: Nová rubrika?

Dobrý den všem! Tak jsem před nějakou dobou (asi minulý týden) kápla na nový pořad/ rubriku. Vzhledem k tomu, že se zajímám o média, marketing, PR atp., tak si říkám - proč neudělat takový rozhlasový a blogový newsletter? :D

Základní otázka = má to cenu? Bude to mít vůbec nějakou poslechovost/ čtenost?

Co vím, je, že nejsem jediná, kdo se o takovéto věci zajímá. Ale víte jak. Člověk přemýšlí a analyzuje, jestli se u něj skutečně někdo nenajde a jestli má cenu vůbec něco takového utvořit.

Ale víte co? Já do toho jdu! Že by pravidelná rubrika na blogu? No to uvidíte příští týden. A v rozhlasu? Jestli to projde u vedení, tak od podzimu by se teoreticky mohl vysílat nový pořad na Rádiu K2.
Mluvila jsem o tom s dvěma lidma. První už kamarádce ze zmiňovaného rádia se to jevilo jako dobrý nápad. Reakce druhé kamarádky: tak to bych poslouchala. Takže minimálně dva lidé jsou tomuto nápadu otevřeni.
Když se podíváte na nabídku RK2, i když je to momentálně irelevantní, zjistíte, že se tam něco takového a i něco podobného ani za mák nevyskytuje. Byla by to jednoznačná novinka mezi vším a na všech rovinách.
Tak uvidíme. Držte mi palce, ať to vyjde :-)

Mějte se krásně.

Žádné komentáře:

Okomentovat