sobota 29. srpna 2015

To ostatní: 12 důvodů, proč jsou nevýhodou velká prsa

Tento článek je určen všem ženám jako podpora, dále mužům, aby viděli, že to není taková sranda a v neposlední řadě i všem slečnám a ženám, které by chtěly podstoupit plastické zvětšení prsou (i když samozřejmě rozdíly přírodní x umělé tam jsou)

1.       V době dospívání jsou  děvčata dříve vyvinutější než chlapci, což má z následek posmívání se holkám (ale vlastně i těm, které mají naopak malá prsa)
2.       Překážejí při sportu, špatně se s nimi běhám, skáče...
3.       Nakupování podprsenky je taky horor. Pokud se chcete cítit dobře, nákup ve speciálně prodejně spodního prádla taky není nejlevnější záležitostí. Navíc se často stává, že nabídka není nejpestřejší
4.       Zdravotní problémy – bolí záda, krk a i prsa sama
5.       Stává se, že jedno prso klesne. Což v podprsence není tragédie, ale jakmile se svlékne, rozdíl je vážně vidět. A nepříjemné je to hlavně pro ženu.
6.       Na koncertě nemůžete skákat. Strašně chcete, ale prostě to nejde. Fakt to bolí. Výjimkou jsou takové ty velké open airy, kde se na vás, stojíte-li někde v předních řadách, zezadu tlačí masa lidí. To pak jste na sobě tak namáčklí, že to nějakým způsobem jde a příliš vás to nebolí.
7.       Výstřihy. Spousta holek výstřihy vyhledává, ale najdou se i také, které fakt ne. Takže často nosíte věci s minimálním výstřihem nebo vůbec, protože takové ty úchylné pohledy nesympatických lidí z řad druhého pohlaví je taky děs. Něco jiného je, když flirtujete s nějakým fešákem, ale co si budeme nalhávat, to se každý den nestává, teda aspon mně ne :D
8.       (Navíc) způsobujete nevědomý šok lidem, hlavně mužské populaci, když se zčistajasna objevíte s výstřihem a nikdo nemůže uvěřit tomu, že vy opravdu VY máte skutečně výstřih.
9.       Je spousta kousků oblečení – šaty, trika, halenky, saka… - které prostě nedokážeme přetáhnout či zapnout přes prsa čili hodně věcí musíme oželit, protože se prostě nevydáme.
10.   Představte si holku s velkýma prsama a poté holku s jedničkama a porovnejte je, jak asi budou vypadat za padesát let. Tenhle bod už není třeba rozebírat.
11.   Při sexu prsa bez podprsenky ‚skáčou‘* tak, že byste měla nejradši podprsenku po celou dobu.  *Jednak to, opět, bolí, a pak taky to vypadá hrozně :D
12.   Teď trošku nepříliš půvabný bod – když jste celý den v podprsence, tak se logicky potíte i v oblasti pod ňadry, no a to pak abyste si praly podprsenky každej druhej den. Bohužel podprsenky by se neměly prát tak často, takže to pak musíte měnit.

 Mějte se krásně.

 

Žádné komentáře:

Okomentovat