pátek 28. prosince 2012

Hudební blok I

Ahoj všem!
Tak je to tu. První příspěvek nově založené rubriky nazvanou Hudební blok :-) Sice jsem měla v plánu ‚vydávat‘ je každé pondělí s tím, že bude rekapitulovat předchozí týden. Udělala jsem však změnu, a tak si můžete přečíst, co se stalo v hudebním průmyslu rocku/punku/metalu už dnes, v pátek. 


20. prosince 2012
Minulý týden vydala americká metalcorová partička Of Mice & Men videoklip k písni The Depths. Skladba je vzata z jejich znovu vydaného alba The Flood, z roku 2011.
Podle mého názoru se klip povedl, ale mnohem více mě zaujala písnička, fakt suprová věc.
http://youtu.be/i3LbVIif57I

V hudební skupině Attack Attack! se vystřídala (od roku založení 2007) již pěkná řádka hudebníků, mimo jiné i Austin Carlile, který teď zpívá ve skupině Of Mice & Men. Nedávné (prosincové) změny se týkají hned dvou členů – nejprve oznámil svůj odchod basista John Holgado (kvůli depresím a úzkostem). 18. prosince ho následoval zpěvák Caleb Shomo, který zároveň ohlásil nového člena – jeho funkci bude zastávat Phil Druyor z kapely I Am Abomination. Novým basistou je Tyler Sapp. Možná se vám bude zdát, že jsem krapet odbočila, ale není tomu tak; všechny tyto výše popsané změny souvisí s písní No Defeat, je k poslechu na youtube:  http://youtu.be/sN8J9G6buaQ Tato skladba totiž ukazuje, jakým směrem se bude kapela Attack Attack! dál ubírat.

21. prosince 2012
Kapela z Floridy ADTR, neboli A Day To Remember, vyslala do světa minulý pátek novou písničku s názvem Violence (Enough is Enough). Je to první písnička z nového alba nazvaného Common Courtesy, které si budeme moci koupit už příští rok. Singl si můžete pustit na jejich oficiální stránce, odkaz zde: http://adtr.com/ . Pokud vám však, stejně jako mně, nejde pustit, pomůže youtube: http://youtu.be/3N2UWpN1i6I . Osobně se mi píseň páčí. Na jejich páté album se moc těším.

23. prosince 2012
Simple Plan přejí veselé Vánoce a šťastný nový rok! :-) Kapela patřící do mých TOP 2 nejoblíbenějších kapel prostřednictvím svého kanálu na youtube vyslala všem svým fanouškům vzkaz: http://youtu.be/D_Ty1JNYoz8 Rok 2012 pro ně byl skvělým a v roce 2013 mají pro nás -fanoušky- nachystané nové songy a další věci :-) Takže já osobně se velice těším, co nám Pierre, David, Chuck, Seb a Jeff nachystali ;):)

27. prosince 2012
Krásnou zprávu na svém twitteru ohlásil bubeník rockové kapely ověnčené cenou Grammy Kings of Leon Nathan Followill. Ve svém tweetu uvedl, že se mu narodila dcerka Violet Marlowe Followill. Tak gratuluji oběma rodičům (jeho manželkou je zpěvačka Jesse Baylin) a hlavně aby dítko bylo zdravé. Nathan se sice stal poprvé otcem, ale v kapele je to už třetí tatínek. Frontman Caleb má dceru Dixie Pearl a kytarista Matthew má syna Knoxe Camerona. Jediným bezdětným příslušníkem této rodinné kapely tedy zůstává jen Jared. 
Nathan a Jesse
28. prosince 2012
Ossy Airborne: na počest frontmana kapely Black Sabbath se může letiště v Birminghamu přejmenovat. Město totiž chce 

 

Žádné komentáře:

Okomentovat