neděle 6. ledna 2013

Hudební blok II



2. ledna 2013

30 Seconds To Mars budou v létě koncertovat po festivalech. Jestli čekáte, že by snad mohli přijet i k nám, tak bohužel, do Česka se letos nepodívají. Naposledy tu byly před dvěma lety na fesťáku Prague City Festival (jó, tenkrát ještě fungoval, na rozdíl od loňska, kdy pořadatelé ohlásili konec čtrnáct dní před zahájením, že :-) ). No, každopádně, pokud byste se za nimi chtěli vydat do zahraničí, tak nabízím list se městy a určitými festivaly, kde je můžete vidět a slyšet.
Červen:
5. – Polsko, Impact Festival; 6. – Německo, Citadel; 7. – 9. Německo, Rock Am Ring & Rock Im Park (joo,tento mega festival chci navštívit už několik let=)); 12. Rusko – Maxidrom; 14. – Rakousko – Nova Rock Festival; 16. – VB, Download Festival; 19. – Švédsko, Grona Lund; 28. – Finsko, Rock The Beach Festival
Červenec:
3. – Maďarsko – Volt Festival; 5. – Francie – Main Square Festival; 12. – Francie – Musilac Festival; 13. – Itálie – City Square Open Air; 14. – Itálie - Anfiteatro Camerini Open Air; 16. – Francie – Crazy Week Festival; 19. – Francie – Bayonne Arena Festival; 20. – Portugalsko – Mares Vivas Festival.

3. ledna 2013
Američtí punk rockeři Hot Water Music do světa vyslali videoklip k písni Drag My Body, která se nachází na jejich již osmém albu Exister. Toto cédéčko obsahuje dalších dvanáct písniček a koupit si ho můžete od května minulého roku.
http://youtu.be/XPVNKIqy_cw
 
4. ledna 2013
Britská metalcorová kapela Bring Me The Horizon, která mimo jiné zavítá za pár měsíců i do České republiky (a to konkrétně 19. května do pražského Roxy), streamovala na stanici BBC Radio 1 novou píseň, která nese název Shadow Moses. A díky šikovným lidem a moderní technologii si můžete singl poslechnout skrz youtube.
http://youtu.be/UsfReY43J2A
 

Třetí novinka dne, resp. druhá jakožto videoklip pochází opět z Velké Británie od hudební skupiny Enter Shikari. Jedná se o song Hello Tyrannosaurus, Meet Tyrannicide z alba A Flash Floor of Colour vydanéh na začátku loňského roku. Video režírovat a animoval Jonathan Lindley.
http://youtu.be/TXKPYXIlv54

We Came As Romans navazují na BMTH a také přicházejí s novou písní! Jmenuje se Hope. Společně s dalšíma dvěma písněmi bude součástí reedice cedla Understanding What We've Grown To be, které spatřilo světlo světa roku 2011. Song byl streamován přest MTV Buzzworthy, ale nejede (to víte, nejsme USA :D). Každopádně, je tu ještě jedna možnost - poslech skrz Alternative Press:
http://www.altpress.com/news/entry/we_came_as_romans_premiere_new_song_hope



Paramore zveřejnili ‚preview‘ neboli předpremiéru (zkrátka ukázku) jejich nové písně s názvem Now. Píseň se nachází na jejich čtvrtém cedlu, na které se mohou fanoušci této americké kapely těšit už tento rok. http://youtu.be/GP9nEfUKgEY
 

5. ledna 2013
Americký kontroverzní zpěvák Marilyn Manson slaví narozeniny. V tomto roce 44. Tak přeji všechno nejlepší!

30STM tento týden již podruhé! Frontman kapely, zpěvák a herec, Jared Leto na své twitterovém účtu doslova napsal: Great to have the team back at work...plotting NEW VIDEO, finishing NEW ALBUM, making NEW ART + tons of other surprises. Fun. :) #SOON Sice je pravda, že už před několika měsíci o novém albu mluvili, ale teď jde vidět, že to je úplně nejaktuálnější. Takže já se moc těším, co nám tato americká trojice letos předvede :-) 



Poslechli jste si všechny nové písně? Nové videoklipy? Jak se vám líbí? Já se musím přiznat, že všemu dávám zelenou :-) Takže super.

zdroje: magazines: Kerrang, American Music Press, Alternative Press

Žádné komentáře:

Okomentovat