sobota 3. ledna 2015

To ostatní, pro co ještě nemám zájem: Hudební blok se mění na Moshpit!

Respektive už se změnil :D Nyní pravidelnou rubriku hudebních novinek ze světa punku, rocku a metalu můžete sledovat, resp. poslouchat každé pondělí od 20-21 hod. na internetovém studentském rádiu, Univerzitní rádio K2. Je to fakt prýma :D V zásadě je všechno stejné s tím rozdílem, že lidi si nic nečtou, ale naopak poslouchají. Takže pokud jste příznivci takovéto muziky a nestíháte novinky/ nebo si chcete jen tak oddechnout poslechem muziky a třeba se i něco dozvědět, tenhle pořad je přesně pro vás :) A ti z vás, kdo tohle příliš nevyhledáváte, ale máme tzv. open mind, můžete tomu dát šanci a třeba vás nějaké kapely zaujmou :)

Vše se v rozhlasu začalo psát 21. 10. 2013 (zde na bloku pod názvem Hudební blok I, II... od 28. 12. 2012, poslední příspěvek týkající se této rubriky 9. 3. 2013) a na této stránce si můžete poslechnout záznamy. Abyste se ale dostali do archívu, musíte se zaregistrovat (trvá to ani ne minutku) pořad Moshpit na RK2
Pokud máte účet na twitteru, třeba oceníte Moshpit na této sociální síti Moshpit na twitteru Tam také dávám vždy playlisty daného vysílka.
Zde samotné stránky rádia RK2 Pokud jste příznivci sociálních sítí, můžete zabrousit i na facebook  Univerzitní rádio K2 - JČU

To by bylo z kontaktů asi vše. Tak nezapomeňte. Už v pondělí další Moshpit! A první v novém roce 2015. Budu se na vás moc těšit.

Mějte se krásně.

Žádné komentáře:

Okomentovat