středa 12. září 2012

Weekly Events na shouldbereading.wordpress.com



„No man can be called friendless who has God and the companionship of good books.“
- Elizabeth Barrett Browning

http://shouldbereading.wordpress.com/ je velmi zajímavý blog, na nějž jsem dnes narazila. Velmi mne zaujal a to ne tím, že by tam byly recenze knih a podobně, ale spíš tím, čím ho bloggerka – Kanaďanka, která si říká MizB, prezentuje. 

Na jejím blogu najdeme následující:
1. About MizB
-něco málo o autorce
-další odkazy, kde autorku najdeme
2. Blog Tours
-nadcházející recenze na knihy
3. Challenges
-výzvy, kterých se bloggerka účastní (v r. 2012 tj. čtení podle nálady, čtení knih, které nejsou z povinnosti, čtení knih, které má doma)
4. Weekly Events
-viz dole
5. What Else
-tady najdeme blogerčiny některé dalš příspěvky
-její další blogy
-jiné taktéž zajímavé odkazy na shoulbereading.wordpress.com
-recenze knih z minulých let


Weekly Events
Týká se pondělků, úterků, střed, pátků a sobot.
Musing Mondays – každý týden se MizB bude pokládat otázky související s knihami/čtením a čtenáři na ně budou odpovídat.



Teaser Tuesdays – meme, kde budou čtenáři uvádět dvě ukázky z aktuálně čtené knihy a zkusí tak nalákat další čtenáře na to, přečíst si tu danou knihu.



WWW Wednesday – tady budou čtenáři uvádět knihu, kterou momentálně čtou, knihu, kterou nedávno dočetli a knihu, kterou budou číst příště.



Friday Finds – tam budou čtenáři uvádí knižní tituly, které objevili nebo které četli v předchozím týdnu. Mohou to být knihy, které si čtenáři koupily, půjčili nebo na ně náhodou narazili na internetu.



My Favourite ‚Find‘ – Saturdays – jedná se o spinoff pátečního Friday Finds. Jedná se o téma, ve kterém bude čtenář prezentovat jednu knihu, která ho zaujala natolik, že by jsi ji chtěl přečíst teď hned. Toto může/nemusí být uváděno každý týden.








A co vy? Znáte a chodíte na tuto stránku? Odpovídáte na týdenní otázky? Jestli jo, tak určitě budu ráda, když napíšete :) Ráda si přečtu příspěvky i českých bloggerů :)

š.
 

Žádné komentáře:

Okomentovat