pátek 12. února 2016

To ostatní: Radio Rallye 2016 - Příspěvek pátý: Poslední nahrávání?

Tak dneska byl poslední den v týdnu, kdy jsem byla v ČB. Náš deadline nahrávek je tato neděle a jelikož přijedu v pondělí, tak smůla :D I když abych pravdu řekla...jakožto správce nahrávek mám přehled o nahrávkách a kategoriích, a i když mi ti, kteří mi řekli, že něco pošlou, ještě neposlali, zhruba tak vím jejich kategorie čili abychom jako RK2 zaplnili všechny, tak bych mohla ještě nějaké příspěvek donést k posouzení, ne? :D Ale to vše až po domluvě...Víte, mám fakt hodně nápadů - jenže na papíru, zrealizovány byly 'jen' dva. 

A tím se dostávám k dnešnímu nahrávání.

S kolegem Žoržem jsem měla sraz v jedenáct ve studiu. Po cestě jsem ho potkala. Říkal mi, že tam jsou kluci, do dvanácti budou stříhat video. Říkám si, že to je nic moc, Ale na druhou stranu mi to vlastně nevadí, protože ta rozhlasovka je krátká, děje se v jednom prostředí a co je nejdůležitější - jsou tam dvě postavy. A jelikož jsem jela domů v pět, tak i přesto, že Žorž musel na pohovor a my tím pádem stříhání přerušili, stejně jsem si říkala, že to je jedno, že se to stihne.

Nestihlo.

Ale to bylo hlavně tím, že sme nejeli podle plánu :D Time management selhal. Né že bych nějaký sestavovala :D 

Takže jsme na tom pracovali od dvanácti do čtvrt na dvě, a pak od cca čtvrt na čtyři do čtyř. Takže doufám, že to Žorž dneska dostřihne, doupraví, prostě dá dokupy.

Člověk by si řekl, že to je hotový hned :D Totiž oproti té středeční rozhlasovce... Tato byla z prostředí pracovního pohovoru, kdy já 'hrála' personalistku a Žorž uchazeče o zaměstnání. A jak již můžete tušit, byl v tom háček. On byl cizinec, česky mluvil tak napůl, já zase uměla anglicky jen pár slovíček...takže jsme se do toho oba zamotali a já ho nakonec přijala a nedopadlo to nejlépe :D Je to hra do dvou minut. 

'Scénář' jsem napsala ve středu při čekání na autobus a potom ještě dopsala v buse. Když mě chytne nápad, jsem schopna vyprodukovat velké množství materiálu, ať už se jedná o povídku, báseň či  rozhlasovku.
Každopádně, snažila jsem se, aby to bylo vtipný. Prostě ty myšlenky ke mě přilétávaly jako kdybych byla magnet :D Takže doufám, že to bude připadat vtipné i jiným :D Žorž se na to při prvním čtení tvářil celkem v pohodě, ale kdoví jak nakonec :D I když ví, že já kritiku snesu, tak si říkám, jestli byl fakt upřímný. Ale to je asi můj problém, ostatně už mi několik lidí řeklo, že jsem moc sebekritická.

Nicméně já doufám, že tato nahrávka bude společně s tou středeční (a je mi jedno, který konec by byl vybrán) zvolena jako reprezentační na soutěž. I když něco mi říká, že mám smůlu...ale přesto doufám :D Oni tam jsou totiž jiní lidé, u kterých si myslím, že projdou spíše jejich nahrávky. No ale naděje umírá poslední.

Co se týče samotného nahrávání a editování atp., zvolili jsme stejný postup jako ve středu. Čili to znamená, že znovu o tom psát nebudu, ale hodím vám sem odkaz na jeden z předchozích článků Jak takové nahrávání probíhá

No a já krom fotek natáčela i videa, takže přemýšlím, zda je zveřejnit :D No...možná to udělám :D A mezitím se můžete podívat na nějaké fotky.









Foto z videa
Foto z videa (zde 'porada' :D)
A já nahrávám svůj 'part'
Mějte se krásně

Žádné komentáře:

Okomentovat