neděle 14. února 2016

Radio Rallye 2016 - Příspěvek sedmý: Náš deadline nahrávek je tu!

Tak dneska je náš deadline nahrávek na RR 2016. Vybírat do každé kategorie dvě soutěžní nahrávky bude vybírat 'porota' - to mě docela zajímalo :D Její složení, jak se bude hodnotit...Nakonec mi bylo šéfem rádia řečeno, že se porota teprve tvoří. Můj názor na tuto porotu byl jasný - bude to vedení :D Což se později (edit) ukázalo jako pravdivé plus k tomu přibudou vybraní lidé z řad 'obyčejných smrtelníků' RK2. No...jsem zvědavá, jestli osloví mě :D Beztak ne :D Ale to vůbec nevadí, hlavně, aby vybrali naše rozhlasovky! :D O nich jsem psala zde a zde. Nicméně další organizační schůzka, na které se právě pustí ony nahrávky, bude tento, nebo příští týden...osobně doufám v tento týden, protože ten příští ani do ČB nepojedu, v polovině týdne mám jet na MR c páteře do Jihlavy, takže by to bylo zbytečné... Každopádně vzhledem k situaci s nahrávkami to stejně vidím na ten příští týden...

Jak to? Pro odpověď čtěte dále...

Nahrávky mi poslalo celkem (vč. mě) pět lidí, což je sice malé číslo, ale to vůbec nevadí, hlavní je, že ty nahrávky jsou. Někdo mi je poslal jen tak, ještě bych řekla 'nedodělané' - například x souborů, které se teprve musí dát dohromady, nebo třeba nezařazené a špatně pojmenované nahrávky...víte, já si na takovéto věci celkem potrpím :D Aby vše bylo správně nadepsané, stejně nadepsané, rozřazené atp. A mám ráda složky. Takže jsem si v tom udělala svůj systém, ještě jsem vyrobila soubor v MS Word, aby bylo přehledné, jaké ty nahrávky máme. A vše jsem tedy poslala ředitelovi RK2.

Stalo se však něco, co jsem předpokládala, že se stane. Jeden nejmenovaný kolega nestihl dodělat jednu nahrávku, tak že mi ji pošle druhý den...říkám Ok, protože už mi poslal některé jiné nahrávky, což jsem se poněkud divila, ale byla jsem ráda, (edit) poslal mi je, resp. ji druhý den.) Následně jsem psala jedné nejmenované kolegyni, o které jsem též věděla, že něco bude nahrávat. Její reakce mě poněkud zaskočila. Do poslední chvíle jsem totiž doufala, že mi nahrávky neposlala kvůli tomu, že má v rádiu speciální postavení, a tak to pošle rovnou ředitelovi, i když já byla (nebo jsem?) prostředníkem. Ne, nebylo tomu tak. Něco prý nahrané má, ale ještě to 'nesestříhali'. Možná kdyby se naučila stříhat a nespoléhala na lidi kolem, tak by to měla. Každopádně mi to bylo v celku jedno, jen mě naštvalo to, že ani nenapsala. Jako kdyby chtěla využít svého postavení...taky jsem jí potom něco napsala. Ale nic pobuřujícího. Každopádně to dopadlo tak, že se 'uvidí dle obsazenosti', jak ty její/ jejich nahrávky budou využity. Ale vzhledem k tomu, že nahrávala do kategorie, která není obsazená, předpokládám, že to tam stejně bude :D

Rozumějte mi, já nechci ze sebe dělat něco víc, jen jsem k této roli přistupovala poměrně zodpovědně, ale chápu, že na někoho to může působit jiným dojmem.

No ale když se vrátím k těm nominovaným příspěvkům...jo, některé jsou zdařilé, jiné méně, některé se mi nelíbí vůbec...Je to různorodé, a o to asi jde. Takže jsem zvědavá, které příspěvky budou nakonec vybrány a budou reprezentovat RK2.

Mějte se krásně

Žádné komentáře:

Okomentovat